Vædderlammene er flyttet

IMG_2064Søndag formiddag – mens det endnu kun regnede lidt – hjalp min søde  veninde og ditto mand med at drive vædderlammene fra en fold til en anden. Det gik rigtigt fint. Forarbejdet med kornspanden gav pote og det var let at få lammene samlet, få dem ud af folden og afsted. Jeg gik forrest med en spand korn og mine to hjælpere gik bagefter og trykkede flokken fremad!
IMG_2067Det regnvåde vejr opfordrede ikke til den vilde løbetur og mod slutningen af den 4 km lange gåtur, var lammene såmænd ved at være helt trætte.
De biler vi mødte var søde at holde ind til siden og køre helt stille forbi – Tak til jer!
Og for enden af vejen, lå en mark, hvor der var slået hø på tidligere på IMG_2071sommeren og som nu bød på det lækreste sprøde, grønne græs! Det synes lammene var skønt. Også at “lokke-kornspanden” blev tømt ud i små bunker som belønning.
Det er dejligt at kunne vinge sådan en opgave af!
Tak for hjælpen, I to!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *