Vædderlammene tæmmes

IMG_9043IMG_9045I den sidste tid har jeg virkelig været på charmeoffensiv overfor vædderlammene.
Jeg begyndte med rugbrød – det snart lidt gamle og derfor nedsatte fra Rema – men det faldt ikke for alvor i god jord hos andet end et par stykker. Her på billederne øverst er det to af Spurvs drenge, Beqaa og Batroun.
IMG_2062Da den gode gamle bygspand kom frem, så gik det helt anderledes hurtigt med opdragelsen. Den gjorde lykke. Nu kommer de gerne løbende, for at mæske sig i den halve spand korn, som jeg hælder ud på græsset. Og for første gang hele sommeren kan jeg have hele flokken af væddere på samme billede. De har hele tiden gået i småflokke på 3-5 stk, men korn det samler! 13 fine drenge (- den sidste på vej)!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *