Græsset er så grønt

Man kan sige meget om det danske sommervejr – og jeg har sagt det meste! Det kan min mand bevidne. Og jeg er og har ikke været helt tilfreds, det skal jeg ærligt indrømme.
For meget regn, for meget blæst og gråvejr og ALT for lidt sommervejr!
Man kan være heldig at snige sig til et kvarter på terrassen hist og pist, men aldrig noget man kan regne med! Det savner jeg rigtigt meget.

IMG_9020Men på ét punkt har det jo virkelig sine fordele. Græsset på folden har været grønt og rigeligt hen over sommeren. Jeg har faktisk græs nok til vædderlammene også, men det er nu dejligt, at de ikke er her, så de ikke kan bryde gennem hegnet og løbe sammen og lave lam i utide.
Men se bare – lækkert saftigt grønt græs! MUMS!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *