Næsten delt ihvertfald

Ja, det er jo altid et værre hyr at få skilt flokken ad – og så holde dem adskilt ikke mindst! Allerede om aftenen var Anab hoppet ind i ingenmandsland. Jeg fik hende drevet ind i en krog hvor jeg kunne få fat i hende – og så fik hun grime og reb med pløk i og blev sat i tøjr nede på folden.
IMG_7960Men …. da jeg kom hjem fra arbejde gik alle pigerne – undtagen Anab, der jo stod bundet fast – oppe på mellemstykket – og to var endda hoppet en gang mere og gik helt inde ved deres mødre. De ville tilsyneladende op og stå i læ af fårehuset! Det var dælme også vådt!Gode venner, der kom til aftensmad, blev jeget ud og drive får, da det blev tørvejr og vi fik alle undtagen ét med tilbage på rette fold. Det sidste nægtede purre og brasede igennem hegnet og ind til sin mor!
Næste dag efter arbejde fik jeg så indfanget de tre slubberter og sendt tilbage til deres halvsøstre! Nu må det have en ende, sagde jeg strengt!! Mon det hjælper??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *