Folden bliver delt

IMG_7692Som jeg tidligere har fortalt, er der lidt meget pres på folden og græsset, med alle de sultne lam og får! Men nu begynder det alligevel at gro!
Græsset har fået gødning og noget regn, og nu kommer varmen også! Derfor har jeg nu delt folden op!
Mine gamle flytbare hegn er ved at være …. ret gamle!!
Så jeg har besluttet at nu må jeg hellere købe et nyt hvert år – i nogle år ihvertfald – og lagde derfor ud med dette flotte orange hegn i sidste uge!
Den nederste del af folden er skilt fra og græsset kan få fred til bare at gro, uden at få sådan et drag over nakken, så snart det stikker næsen frem. Og faktisk er det jo helt flot – med IMG_7693farverne grøn og orange i et virvar! Synes I ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *