Mormors filippa-træ

IMG_7686Der skete en mindre katastrofe for et par dage siden!
Som jeg tidligere har skrevet, er frugthaven blevet hegnet ind med noget flytbart hegn.
Det har jeg gjort mange gange før på denne årstid, hvor græsset i folden er kort og hvor græsset på græsplænen i frugthaven er langt og fuldt at saftige mælkebøtter.
Det plejer ikke at være noget problem! Fårene spiser de blade og blomster de kan nå, men så heller ikke mere! For et par dage siden gik det så altså galt! Jeg havde lige siddet derude og holdt øje – og da jeg kom ud til flokken igen efter en times tid, så stammen på Mormors filippa-træ sådan ud!! Åh nej!!  En rigtig god ven har lavet en aflægger fra træet i min mormors have til mig! For der findes filippatræer og så findes der dette! Smagen af disse æbler IMG_7687kan jeg kende og elsker! Men SÅ kan jeg lære det! Det er dælme godt, at det er mig selv, der er skyld i det! Alt andet ville være blevet grimt!!
At den halvrunde bøgehæk også har fået en tur og måske ikke giver så meget læ længere, det er en ubetydelig detalje! Vi er aldrig blevet så gode til at sidde foran den – og bålstedet, der skulle være, der fik vi aldrig lavet.
Men æbletræet!! Dorte, Dorte!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *