Pyts fire små

IMG_7073Søndag fik “vi” jo firlinger i stalden og det var nogle friske små størrelser. Jeg havde sørget for, at de alle fik lidt råmælk om morgenen, men de kunne ikke finde patterne selv!
Hele formiddagen var der en brægen og en prøven til – og de gjorde alt det rigtige!
Men Pyts yver er efterhånden ved at være godt brugt og sidder ikke højt som et ungpigebryst! Når lammene prøvede til og IMG_0966IMG_0967søgte op i lyskehøjde, forsøgte jeg at spærre dem vejen og vise dem, hvor patterne virkelig var! Men de ville ikke “høre efter”. Til slut fandt jeg på at lægge dem ned under yveret. Når de så løftede hovederne, så var patten lige i den rigtige højde! Og da først de havde prøvet med hjælp et par gange hver, så kunne de selv! Og søde Pyt, hun stod bare tålmodigt og ventede på, at det hele skulle lykkes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *