Torden over Bjerget

IMG_7161Sidst på eftermiddagen tullede jeg rundt i stalden og nød det gode vejr sammen med fårene. Jeg fik ordnet, ryddet op og klippet et enkelt får og mens jeg var i gang, hørte jeg noget buldren i nærheden. Tunge skyer trak hen over Bjerget. Torden i april! I noget tid troede jeg egentlig, at vi kunne nøjes med bragene, og gik rundt på marken og tog billeder af fårene. Men pludselig faldt IMG_7150IMG_7140dråberne tungt og både fårene og jeg tog benene på nakken og løb op mod stalden.
40 får og lam og mig inde i stalden, med foder og halm og buldren af regn på taget.
Mega hyggeligt – og meget fredfyldt. Får og lam lagde sig roligt og slappede af, og jeg hang over kanten og nød synet. Mmmm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *