Dejlig mandag morgen

Søndag aften, da vi var på vIMG_6414ej i seng, sagde jeg til min mand, at det kunne ikke vare længe inden Gærdesmutte og MØ skulle have lam. De havde godt spændte yvere!
I morges da jeg kom ud i stalden lidt før klokken 6, stod Gærdemutten klar med tre fine lam. Lige fødte og ret våde om ørerne! Fine i størrelse og fulde af liv – herligt!
To sorte vædderlam og et hvidt gimmerlam.
Jeg ville jo morderligt gerne have haft, at det var omvendt, for jeg mangler farvede får, meeen jeg kan nu dårligt tillade mig at klage. 6 lam fra 2 får – og så har fårene oven i købet i fin stil klaret alting selv! Det er altså en god begyndelse – både på ugen og lammesæsonen.
Og mon ikke jeg kan være heldig at få et sort gimmerlam kommer senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *