Lille MØ

Herunder ser I en glad og sulten Merlot! (Følg billederne i “løberetningen”)
IMG_9285IMG_9284IMG_9283

Mø er i sagens natur ikke et af mine største får – men i denne tid bliver hun faktisk bare mindre og mindre! Først røg al ulden, så røg maven og nu suger hendes lam simpelthen alt ud af hende! Han er helt firkantet hen over ryggen – og det er hun ikke! Så jeg prøver at liste alt muligt godt og ekstra ned i hende! Hun spiser også gerne, men det er som om, det bare ryger direkte ned i den krudtugle til Merlot!
IMG_9232MØ skal nu nok klare sig, men hun vinder ingen skønheds-konkurrencer lige nu! Det hjælper nu heller ikke, at hende, der klippede ulden af,  fik lavet små hanekamme hen over ryggen på MØ!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *