Blomst klarede det flot

Allerede da jeg skulle afsted mod København fredag eftermiddag, kunne jeg se, at Blomst lagde an til at føde! Jeg var lidt beklemt ved situationen, for dyrlægen havde sagt, at jeg skulle holde ekstra øje med hende. Ja, faktisk ringede han for en uge siden, for at spørge, hvordan det var gået med hende. Respekt!!
IMG_9066Nå, men jeg kunne ikke helt skippe turen og koncerten, så mand, datter og søn lovede at holde godt øje – og allerede inden vi nåede hovedstaden indløb der besked om, at Blomst var nedkommet med to små sorte vædderlam og havde klaret det hele selv!
Det var bare en god besked og aldeles let om hjertet kunne jeg nu nyde udflugten.
De to små myr er her i dag blevet navngivet Cote du Rhone og Cote de Beaune!
I daglig tale bliver nok bare til Cote og Cote 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *