Sikke en aften

IMG_3923Vi havde en fantastisk tur til MØ-koncert i København! (Hvis du tænker: Hvad har det med får at gøre – så se det tidligere indlæg ;))
Stor oplevelse! Hun er altså en super sej ung kvinde. MØ synger godt, laver spændende og god musik, er topenergisk på en scene og kaster sig frygtløst ud i blandt publikum! (Men nu var vi jo også meget søde!).

IMG_3927Jeg hilste på MØ efter koncerten og fortalte hende, at jeg havde opkaldt et får efter hende! Og at det altså var ment som en ære! Det synes hun var ret sejt! (Her ramt i et lidt uheldigt øjeblik ;))

I fårestalden gik det også over stok og sten!
Da jeg kom hjem fra København ved 3tiden om natten, var besætningen øget med 7 lam! Sikke en aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *