MØ giver koncert – med MØ

I sidste uge hørte jeg i radioen, at “Smag på P3”  arrangerede en koncert med MØ og at man måske kunne vinde billetter, hvis man skrev en mail med en god MØ-oplevelse.
Jeg havde jo netop samme dag haft den gode MØ-oplevelse, at mit lille unge får MØ havde fået det fineste lam.
Så jeg skrev en mail – også fordi en god veninde ønskede sig en oplevelse i fødselsdagsgave.
Og i fredags blev jeg ringet op af P3 og fortalte i “Smag på P3” om MØ og hendes lille lam. Det synes de var sjovt, tror jeg! Jeg kan forestille mig, at de fleste andre har skrevet ind med forskellige koncertoplevelser, hvilket jo er meget naturligt!
http://www.dr.dk/radio/ondemand/p3/smag-pa-p3-2015-03-20#!/01:47:32

IMG_9065Jeg var så dødheldig at vinde to billetter, så i eftermiddag damper vi to “fåremadammer” til staden og får en anden og rigtig spændende MØ-oplevelse. Det glæder vi os bare til. Tak til Ditte og Cathrine – og MØ!

Da jeg skulle have MØ´s lam skrevet op i den store bog, opdagede jeg noget sjovt. MØ´s lille lam Merlot er født på hendes 1 års fødselsdag.

2 thoughts on “MØ giver koncert – med MØ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *