Ulden falder

IMG_8470Efter en pragtfuld weekend i København måtte jeg altså ud og lave lidt landbrugeligt, da jeg kom hjem. Og Pyt stod nærmest og bad om det! Så pludselig var jeg i gang med klipperen! Pyt først, og så lod jeg døren stå åben, for så kom Enya nok også. Og ganske rigtigt! Da Pyt var færdig og som forvandlet, stod Enya lige bag mig og sagde “Os mig”.
Så nu er jeg i gang og foråret kan bare komme. To stk i dag – så er der kun 13 tilbage! Herunder kan I se Pyt før og Pyt efter!!
IMG_8475 IMG_8479

Om dorte1965

Begyndte mit fårehold i 2002, da jeg fik et 3 ugers moderløst lam i en papkasse af en kollega.
Dette indlæg blev udgivet i 2015, Forår, Klipning, Uld. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Ulden falder

  1. bitten84 skriver:

    Hold da op et fint får der gemte sig under ulden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *