Forårsforberedelser

Hvor er det skønt bare at skrive det!
IMG_8399I lørdagens dejlige vejr fik jeg gjort de første forårsforberedelser! Flydestoppet i vandtruget var ophørt med at virke, men da jeg fik det skilt ad og renset for alger og skidt, kom det såmænd i gang igen og truget blev fyldt med vand!

IMG_8395Jeg fik lukket af for den største del af folden, så græsset i de næste par måneder kan få fred til at vokse! Jeg skulle nok lige have haft det gjort i sidste weekend, da det var en smule tørt, men det nåede jeg altså ikke. Mudderet stod tæt op ad støvlerne, og det var med ikke at gå, før jeg var sikker på, at jeg fik benene med mig. De sad godt fast i mudder og plut!

IMG_8400Og endelig fik jeg talt øremærkerne op. De 4 mærker, der er tilbage fra sidste år, skulle jo nødig være nok, så nu har jeg også fået bestilt en ordentlig portion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *