Klovene i behandling

Som så mange andre fårebesætninger, har jeg bøvlet med den ondartede klovsyge. Jeg har i flere omgange haft dyrlæge, selv behandlet med dit og dat, men rigtigt fået bugt med det, det har jeg ikke! Betændelsen i klovspalterne blev ved med at dukke op!
Men nu skulle det gerne være slut!
For et par dage siden ringede en dygtig dyrlæge, jeg har rådspurgt, pludselig og sagde:
“NU kommer jeg, hvis du er klar” – og så er det da bare om at rette ind og blive klar i en fart. Meget skønt! Denne gang skulle det være det helt rette medicin!
IMG_7910Men at nå at huske at tage billeder af indfangning og behandling – ja, det er vist en uladsiggørlighed! Og sådan må det være! Det er bare om at være effektiv, når man sådan får ekspert-bistand! Tusind tak for det!

Fårene var ret slatne i dagene efter behandlingen, og især Pyt spiste ikke i flere dage, men stod bare og hang. Men nu er de heldigvis ved at komme til hægterne igen!
Jeg krydser fingre for, at jeg har set mit sidste halte får!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *