Græskar-knas til aftensmad

IMG_7929I weekenden fik jeg bagagerummet fyldt med hokkaido-græskar. Då- og rådyr har taget et par bidder hist og her, men ellers fejler de ikke noget. De kan bare ikke sælges i butikkerne.
Så hver aften ryger 1-2 græskar i baljen og bliver hakket i stykker med en spade.
Når kraftfoderet er spist – og det er det hurtigt – så er der dejlig knasende dessert!
IMG_7931IMG_7932IMG_7940IMG_7945Lyden af græskar, der bliver “knusket” i fåremund, er fantastisk. Kardemomme, Myse, Sylfiden og Blomst m.fl. er helt vilde med græskarene, men andre faktisk hellere vil æde hø og halm. Men så er det jo skønt, at de selv kan vælge.

Om dorte1965

Begyndte mit fårehold i 2002, da jeg fik et 3 ugers moderløst lam i en papkasse af en kollega.
Dette indlæg blev udgivet i 2014, Efterår, Fodring. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *