Vædderen – på anden runde

Uha – tiden flyver og jeg har ikke fået lavet et nyt indlæg i mange dage! Sikke noget!
Det er mørkt, når jeg tager hjemmefra og mørkt, når jeg kommer hjem igen, så det er svært at lave flotte billeder! Men lidt sker her jo alligevel.

Vædderen har været ret så effektiv, og det virker til, at han nu får det langt mere kedeligt! Vi er begyndt på 2. omgang i 17 dages-cyklus´en. Der er ikke så mange får, der kommer i brunst – og derfor ikke så meget at lave! Det er lidt kedeligt, tror jeg, han synes.
Men fra mit synspunkt er det jo bare super dejligt, hvis de er blevet lyksaliggjort inden for en kort tidsperiode. Så skal jeg ikke op helt så mange nætter til foråret.
Her under står Vædderen og Gærdesmutte. Faktisk et flot par!IMG_7875

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *