Nyvaskede får

IMG_4316Efter et par måneder med læmninger, halm, jord, støv og mest tørvejr var fårene og lammenes pelse ved at være lidt nussede. Men det skal jeg love for at de sidste dages styrt-byger har gjort noget ved.
Der går nu en hel flok nyvaskede og rene pelse rundt på marken! De hvide får er hvide som bare det, og krøllerne træder smukt frem! Her til højre er det Pyt.
Når bygen er drevet forbi, ryster fårene sig og i løbet af overraskende kort tid er de tørre igen! Og bliver regnen alt for slem, stiller de sig i ly nede under nogle tætte, lavthængende grene fra det omkringstående levende hegn.
Herunder er det Pyts barnebarn Spurv med den fantastiske krøllede uld. Så blød, så blød!
IMG_4322IMG_4323

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *