Brændenælder

IMG_4357Dagens dont har stået på fældning af kæmpestore brændenælder i massevis!
På det aller nederste stykke af folden, hvor fårene nu har gået en tid, er der rigtigt mange. Nu har jeg besluttet at bekæmpe dem!!
De tager simpelthen for meget plads fra græsset – og har bredt sig meget de seneste år. Og lige nu er det et godt tidspunkt, for brændenældernes stængler er stadig rimeligt sprøde og ikke så “træagtige”, og fårene har gnavet græsset godt ned, så det er let at se, hvad der er hvad!
Jeg havde lavet aftale med yngstesønnen om at hjælpe, men begyndte selv med busk-rydderen. Det varede nu kort med den, for så der var ikke mere “snor”. Jeg kan fylde benzin på, starte den og bruge den – men finde ud af at rulle mere line på -på den rigtige måde – det kan jeg ikke!
Så det blev en kombination af græsslåmaskine på øverste højde og så den godt gamle le!
Det var herligt, at vi kunne skiftes, for det giver varmen at slå med le i det gode vejr, men efter en god times arbejde var alle klumper af brændenælder enten væltet af leen eller “makuleret” af græsslåmaskinen. Herligt! Tak, min søn!
Billederne her er taget i stor hast, da der kun var 2 % strøm tilbage på telefonen. Vi orkede ikke at gå op efter kameraet 😉
foto (16)foto (17)foto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *