Magi på marken

Da jeg kom hjem i dag trak jeg i den store dragt, og gik ud for at se om alt var som det skulle være – og for at lægge noget hø ud på marken. Så ville jeg sætte mig et sted i læ og nyde synet!
Det blev nu til at jeg lagde en gammel madras ud i solen på græsset og lagde mig der med en pude under hovedet. Alt åndede fred og idyl – og jeg skulle så se på får og lam. Jeg tror jeg kom til at tælle dem – for jeg gik ud som et lys. Og vågnede 30 min senere ved en spæd lille lyd.
Midt ude på marken, 15 meter væk og lige midt i mit synsfelt, stod Terne og slikkede to vædderlam, hun lige havde født! Det kunne selvfølgelig have været sjovt at have været vågen – men det her var også ret magisk – og når hun nu klarede det så fint, er der jo ingen grund til andet end at være glad og tilfreds! Fantastisk 🙂
Billederne her er fra det første kvarter. Det er ikke let at holde styr på fire ben på samme tid, men endelig finder man da frem til patten!
IMG_3421IMG_3426IMG_3420

 

IMG_3443 bIMG_3444IMG_3462

 

 

 

*

På billedet her er lammene et par timer gamle. Smuk dag og smukt sted at blive født 🙂

IMG_3472

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *