En forårsklip

Jeg har her sidst på vinteren døjet noget med ondt i især højre skulder, ind imellem afløst af meget ondt i skulderen – så jeg har været noget usikker på årets forårsklipning!
Men det hastede jo ikke, har jeg tænkt, og det måtte komme, når det kom.
Og det var så i dag! Hvad der stak mig, ved jeg ikke – måske en kombination af god skulder-dag, den milde luft og en fridag – men pludselig var jeg i gang.
Hvem der skulle klippes først, afgjorde fårene selv, for jeg åbnede bare døren, og tænkte at så kom Nuuk nok ud. Og ganske rigtigt! Så hun var heldig at få den første klipning i år!
Klipperen drillede, men det lykkedes da og skulderen gjorde ikke mere ondt end før, så jeg fik klippet Kuzmina også. Skønt! Så er jeg i gang – og allerede færdig med den første fjerdedel. Der er fordele ved en lille flok!

Både Nuuk (til venstre) og Kuzmina var meget mørkegrå til middag, men nu er de grå lokker faldet og de fremstår helt sølvhvide. Omkredsen om maven er blevet mindre, men til gengæld er det mere tydeligt, at der er små på vej!