Juhuuu- det er forår!

Med forårets komme stillede fårene sig i kø til klipning. Især Page her var ivrig. Hendes pels har kløet i lang tid og hun har virkelig glædet sig. Så snart jeg satte klipperen i kontakten og åbnede lågen, spadserede hun ud.
Det går jo “frygteligt” nemt med sådan en lille flok, så allerede efter tre små klippeture var flokken fri for den lange vinteruld. Det var dejligt. Jeg har ikke gjort mig særligt umage med at passe på ulden i vinter – og flere var kløet i stykker, så der er kun lige et par enkelte hamme gemt – til hvis nu jeg eller andre får til til at spinde. Rest-ulden skal være god til at lægge i bunden af kartoffelbedet eller holde rådyrene væk fra blomsterbedet, så sig til, hvis I mangler.
Som I kan høre har kløe været et tema, men efter flere behandlinger mod utøj foreslog min dyrlæge en omgang skælshampoo – så det er næste runde!
Godt, der kun er otte får!