Spurv fik ingen lam i år

Måske en enkelt eller to har tænkt på, at jeg har 12 får, men kun har omtalt 11 med lam! Min søde Spurv fik ikke lam i år. Jeg var længe i tvivl, hun kunne jo være ilæmmet meget senere end de andre, men nej, desværre. Ingen lam fra Spurv i år. Det er lidt ærgerligt, for hun er et supergodt får, der plejer at lave to store flotte lam med pragtfulde pelse og godt gemyt. Men jeg skal ikke klage, for jeg har fået mange lam – men Spurv savner også selv at få lam. Det var tydeligt, da de andre fik, men nu er hun vist ved at affinde sig med det.
Og jeg er så glad for, at jeg har beholdt to af Spurvs gimmerlam – de dejlige unge får Kuzmina og Vigdís – for Spurv er i en alder, hvor det ikke er sikkert, at hun får flere.
Herunder ligger den skønne Spurv i græsset og nyder solen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *