Fodring

Heldigvis begynder græsset så småt at vokse og hjælpe mig – for ih du milde, hvor har jeg slæbt meget foder ud i fårehuset. Spandevis af korn og kraftfoder, trillebør-læs med wrap, hø og halm – alt har får og efterhånden også lam guffet i sig. 4 daglige fodringer kørte vi i lang tid, men nu er jeg da ved at være nede på 2-3 og med mindre volumen! Men det er dejligt, at de tager fra og har appetit på både mad og tilværelsen.
Når flokken kaldes sammen, er der fodring med korn og kraftfoder i krybberne. De voksne får må blive på deres side af stalden, men lammene hopper gladeligt igennem og spiser med fra den anden side. De har også deres eget trug stående, hvor de konstant har adgang til foder og frit kan spise, når de lyster. Der er fulde huse, når det er spisetid på Bjerget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *