Blis og de tre små er friske

Blishønen og de tre små nye lam er ved godt mod efter gårsdagens strabadserende fødsel. Det var en lidt hård omgang, så det er skønt at se Blis så frisk og glad efter nattens hvile. Hun var sulten og kastede sig, efter hø og kraftfoder i stalden, over græsplænegræsset foran stalden. Lammene er to vædderlam og et gimmerlam, der er en smule mere grå i pelsen end brødrene. De er alle friske og hopper lystigt rundt.
Jeg tillader mig at være meget glad for, at Blis passer sine lam så fint, men også en smule afventende. Sidste år fik Blis også tre lam, som hun passede så fint i 3-4 dage, inden hun gav det ene lam den kolde skulder. Det var endda det største lam … men han var hvid, den søde Olof. Blis er sød på mange måder, men hun er desværre en lille racist! Heldigvis er alle tre lam sortgrå, så jeg krydser fingre for at kærligheden holder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *