Fårehyrdens dagbog

For snart et år siden havde Politiken er artikel om engelske James Rebanks, der havde udgivet en bog om får, fåreavl og om at leve på landet. Jeg lavede et indlæg om artiklen i maj – og bestilte bogen hjem fra biblioteket. Det blev min tur i begyndelsen af året, samtidig med at jeg opdagede, at den var udkommet på dansk! Det kunne jeg jo ikke stå for, så jeg fik straks indkøbt et eksemplar. Det er en dejlig, rolig og klog bog, som jeg klart kan anbefale. Men jeg tror at jeg lader nogle af de professionelle anmeldere føre pennen her:


“Principielt set er jeg lige så lidt interesseret i Herdwick-får som i tredjegradsligninger og kongehusets arvefølge. Men fårehyrden og forfatteren James Rebanks formår på forunderlig vis at gøre emnet så engagerende, at luften føltes helt iltfattig, da siderne i Fårehyrdens dagbog pludselig slap op – “, skriver en anmelder

“Det er en bog som er unik – jeg har aldrig læst noget som den. Fårehyrdens dagbog fik mig helt ned i gear og lærte mig om et område, som jeg vidste meget lidt om”, skriver en anden.

Kim Skotte giver fem hjerter i Politiken til fåret bestseller: »Jeg ved temmelig meget mere om gimmerlam, end jeg gjorde, før jeg læste denne bog«, (kræver adgang).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *