Vædderen er kommet

Da jeg kom hjem fra arbejde i dag, var der en smule solskin og lys tilbage. Jeg tænkte, at jeg ville skynde mig at have et par billeder af fårene. Men da jeg kom ud til marken kunne jeg ud af øjenkrogen fornemme nogle helt anderledes bevægelsesmønstre fra et af fårene. Det stod sådan lidt for sig selv ….. så sænkede den hovedet og gik hen mod de andre … og lignede heller ikke helt …
Nåh, det er jo vædderen, der så åbenbart er kommet. Jeg vidste, at han snart kom – det var aftalen, men jeg vidste ikke, at det lige var i dag. Men her er han så – faderen til “mine” kommende lam. Vi må håbe, at han er klar – og fårene også – og i stødet til at lave en masse tvillinger rundt omkring i varmen under fårenes uldne maveskind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *