Breaking – SÅ kom regnen

Jeg har sukket efter den i noget tid – det må jeg indrømme – selvom jeg også har nydt det gode sommervejr i fulde drag. Meeen lige lidt vand til at sætte fut i græsset ville altså være dejligt. Og nu kom det endelig – regnvejret! For et par timer siden begyndte det at dryppe – efter at det i flere omgange er kørt lige forbi. Og siden har det silet ned og vi har i skrivende stund rundet de 20 mm og det rumler og buldre og varsler om mere.
Heroppe på Bjerget laver det ingen ballade og vi har heller ikke kælder, så vi er bare glade. Men når jorden er så tør, kan den ikke opsuge al regnvandet, der så løber oven af. Det har jeg ved selvsyn konstateret på en kort køretur, hvor jeg skulle passere uforholdsmæssigt store vandpytter, mens de i radioen advarer om, at folk i nærliggende by skal passe på ikke at falde i kloakken, fordi dækslerne i oversvømmede gader er skubbet op af vandet.
Fårene løber i læ af træerne eller stiller sig med rumpen op i regnen. De bliver våde, men det hverken blæser eller er særligt koldt, så det sker der ikke noget ved. Og i morgen er de så fine og nyvaskede, at det er en lyst. Her til højre er det Gærdesmutte, der står i regnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *