Flokken er drevet hjem igen

Endelig har fårene spist alt græsset på sommermarken …. Jeg har glædet mig til at få får og lam hjem igen. Nogle timer før Skt. Hans havde jeg samlet en flok af søde hjælpere – og den dygtige hund Tara havde taget sin hundefører med også. Det er en fornøjelse at se de to arbejde – og arbejde sammen. Først blev flokken samlet:

Så drog vi i samlet flok mod de kendte græsgange. Gærdesmutte vidste nok, hvad vej vi skulle og havde stor lyst til at komme frem i en fart, så vi to-benede havde nok at gøre med at holde tempoet på flokken nede. Efterhånden slappede Gærdesmutte da lidt af og blev forpustet – men ikke mere end, at hun lå i spidsen hele vejen og jævnligt skulle mindes om ikke at overhale os andre. Turen gik fint, bistået af søde og hjælpsomme naboer og venner til fods, cykels og i bil- og stor var lykken, da flokken kom hjem på egen mark med masser af græs. Kun Tara syntes, det sjove var for hurtigt forbi!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *