Navnetema 2019

Som mange ved, har jeg jo hvert år et navnetema til mine lam. En skør tradition måske, men med klare fordele. Dels har jeg lige en afgrænsning, når navne skal vælges og dels er det let at konstatere hvilke af mine får, der er lige gamle. Samme navnetema, samme alder. Mine fire fugle, Terne, Blishøne, Gærdesmutte og Spurv er rigtigt dejlige får – og altså lige gamle.

I år bliver navnetemaet “Statsledere”. Det er nok et lidt svært tema – især hvis jeg får flest gimmerlam, men det skal nu prøves. Jeg har med hjælp fra børn og svigerbørn fået lavet en liste. Men der er flere hensyn at tage: Det skal ikke være en komplet klovn, for det er jo lidt ærefuldt at blive opkaldt – og omvendt kan det heller ikke være de virkeligt store helte, for dem kan man ikke slagte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *