Er du interesseret i lammekød?


Slagtetiden nærmer sig som sagt og du kan lige nu bestille et halvt eller helt lam.  Lammene slagtes på Gelsted slagteri og bliver naturligvis dyrlægekontrolleret her. Du vælger selv, hvordan du gerne vil have lammet udskåret. Jeg henter kødet i en kølebil og så henter du det her -parteret og lige til at putte i poser og fryseren (Det tager højst 30 min). Lammenes vægt svinger naturligvis, men ligger som regel mellem 17-24 kg for et helt lam – prisen svinger derfor også, men ligger mellem 1500-2000 kr. for et helt slagtet og parteret lam.
Det er dyrere end at købe en lammebov fra New Zealand, men jeg vil også vove den påstand, at det ikke kan sammenlignes. En lammekølle herfra vejer typisk 2-3 kilo udbenet, så der er meget og lækkert kød for pengene. Sammen med køllen får man så også en virkelig lækker bov, gode koteletter og hakket lammekød til lækre lammefrikadeller.

Er du interesseret i lækkert lokalproduceret lammekød fra en mindre fårebesætning, så send en mail til faarpaabjerget@gmail.com

Om dorte1965

Begyndte mit fårehold i 2002, da jeg fik et 3 ugers moderløst lam i en papkasse af en kollega.
Dette indlæg blev udgivet i 2018, Lam, Mad, Slagtning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *