Hedeslag og solstik

Jeg tror, at jeg fik en blanding af solstik og hedeslag i dag. Jeg kastede mig ihvertfald ud i at begynde at sommerklippe får midt i den værste middagshede. Hold nu op! Hvor skør kan man være. Sveden løb ned i mine øjne, så det sved og jeg næsten ikke kunne se noget. Nå, men pyt skidt. Det er der jo ikke nogen, der tager skade af.
Jeg har nemlig besluttet at prøve, at sommerklippe alle mine får. Deres pelse er så fine i december/januar, men kan have lidt tendens til at filtre lidt sammen, inden de bliver klippet i marts/april. Så nu prøver jeg i år – som et forsøg – at klippe alle her i begyndelsen af august.
Fårene ville gerne og de andre var lige så nysgerrige og misundelige, som de plejer at være, når et klippet får kommer tilbage i flokken. Idag var det Aisha (øverst) og Gærdesmutte, der var heldige. Så må vi se, hvem det bliver næste gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *