Spurv vil også være med

Når der først går hul på bylden – ja, så kommer der lam. Mens jeg stod og så på Ternes søde små, kunne jeg ikke undgå at lægge mærke til, at Spurv gik lidt uroligt rundt. Hun skrabte i halmen, lagde sig og rejste sig igen. Efter noget tid gik hun ud. Jeg var lige inde og ordne noget i et kvarters tid og da jeg kom ud igen, nåede jeg lige præcis at se et lam glide ud af Spurv. Et sort flot sort lam, der var på benene efter 4 minutter. Kort efter lagde Spurv sig og fødte et lam mere. Der skulle jeg lige hjælpe med at få forbenene strakt, men Spurv skulle nok have klaret det uden mig. Hun er så sej. Lammene er nok dobbelt så store som Ternes.  To flotte lam – en sort gimmer og en hvid vædder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *