Gravide matroner

 

 

 

 

Alt dette vintervejr har ligesom taget lidt fokus fra det faktum, at det i følge kalenderen er ved at være forår – og at jeg i efteråret har planlagt, at lammene skal komme lidt før påske.
Og det er jo snart – jubii! Man skal altså heller ikke se længe på fårene, for at lægge mærke til, at flere af især de ældre får fylder ualmindeligt godt i landskabet. Prøv lige at se pragtfulde Gro herover. Der være et par lækre lamsebasser inde under al ulden.

Da jeg fodrede i aftes mærkede jeg lige lidt på maver og yvere på hele striben og det virker altså som om alle får er gravide. Kun den lille Oslo kan jeg lige være lidt i tvivl om, men lur mig, om der ikke er noget i hendes mave også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *