Klovicure

Ja, det er nok ikke et ord der findes – men manicure og pedicure går ikke. Jeg har haft hele flokken samlet og hegnet inde i stalden i dag. Alle får har fået en omgang klovicure. Klovene skal klippes – ligesom vores negle.
13 x 4 = 52 gange virkelig dårlige arbejdsstillinger for mig, men vi stod det igennem – damerne og jeg. Men hold da op, hvor klovene er bløde – ja nærmest opløste. Det er meget vådt på marken. Andre år har jeg prøvet, at jeg næsten ikke kunne klippe igennem hornlaget i kloven. Det var ikke noget problem i dag.
Der var rugbrød og kløtur, når man havde stået det igennem – og til slut fik alle får en tot af det nyligt hjemkomne hø. Det synes de var skønt.
Årsagen, som jeg forsøgte at forklare de søde hoveder, er at de får herrebesøg i morgen – og så må de godt tage sig lidt godt ud.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *