Fodring I

På denne årstid går der altid lidt tid med fodring af de forskellige flokke. Fårene er delt i tre – drenge, piger og voksne damer – og de er stadig på græs og derfor tager det lidt ekstra tid. Men det er nu ikke galt i år.
Indimellem skal der køres nye forsyninger af korn ud til den fjerneste fold. Jeg fylder alle forhåndenværende spande med korn i bagagerummet og triller stille afsted.
Vædderlammene bliver glade for at se mig – eller nok mere for at se spanden med korn.
De kommer susende for at få deres daglige foder. De er så flotte og rene, men ofte også temmeligt våde. Det er utroligt, som det regnvejr har kunnet blive ved. Men den kommende uge tegner vist lidt mere tør, og det er dejligt!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *