Dyrlæge på besøg

img_2698img_2697

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har igen lidt problemer med får, der er halte. Klovspaltebetændelse er noget skidt, og svær at komme helt og aldeles til livs! Så dyrlæge måtte der til i den forgangne uge.

Jeg fyldte foder i krybben og fangede de mest “ufangsomme” får næsten inden de opdagede det – og mens de spiste. Og så fik jeg resten drevet ud foran, hvor der er mindre plads og hvor vi så bedre kunne få fat i de får, der skal have medicin. Dyrlægen er fredelig og rolig og mine får også, så det gik roligt for sig. Men jeg når ikke at tage billeder i situationen – og skænker det heller ikke en tanke!
img_2692Heldigvis havde jeg tænkt på et par billeder inden dyrlægen kom, da fårene stod og ventede.
Her benyttede jeg også lige chancen til, at få klippet klove på de sidste af fårene! Dejlig dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *