Pragtfuld vintermorgen

Lørdag morgen var der faldet lidt sne på Bjerget, solen skinnede og luften var klar og kold – og vinden holdt fri. Så forlanger jeg ikke meget mere af en vinter-lørdag morgen.
Så kameraet var med, da jeg lukkede fårene ud. Det gav lidt postyr og megen usikkerhed hos de små nye gimmere, der ikke turde gå ud i alt det hvide, men de ældre var ikke så pivede og så sprang de små også ud i solen og gik i gåsegang ud i morgensolen.
img_0145img_0148

Jeg har vist slet ikke skrevet noget om, at fårene er inde om natten. Det har de været en uges tid, efter at de igen var lidt urolige ved fodringstid – som om de var bange for noget. Og i disse dage er de også lidt mærkede af dyrlægebesøget, så de kan bare hygge sig indenfor. Og det gør de. Der er små fordybninger i halmen om morgenen, og på hverdage er de slet ikke vågne, før jeg kommer og åbner døren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *