Vi er her endnu

img_0021Ja, både fårene og jeg er her stadig og har det godt. Jeg har bare ikke været meget hjemme i den seneste tid og derfor er det ikke blevet til mange opslag her på bloggen.
Men fårene trives og har det godt og jeg forestiller mig, at de nyder det milde og forholdsvis stille vejr.
De har jo stadig vædder på besøg og jeg håber, at han snart har været raden rundt, img_0017for mellem jul og nytår rejser han hjem igen.
Men det er svært at nå forbi flokken i dagslys i disse dage, så det bliver ikke til mange billeder. Her har jeg fanget et par stykker, da de fik deres daglige hø-ration. Det er ren nydelse. Terne og Pyt – mor og datter – øverst, og Gærdesmutte, Moët, Aisha, Gro og Blomst nederst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *