Lubnan

Når jeg dasker rundt på marken og nyder får og lam, har jeg af og til et kamera over skulderen. Ofte bliver det ikke til mange billeder og mange af dem bliver ikke særligt gode! Jeg synes, fårene er super flotte i aftensolen, men kan sjældent få det til at fungere på foto. Men nogle lykkedes det og der kommer i den kommende tid små opslag med gode billeder af de skønne halvstore lam! De trives og er ved at være nogle selvstændige drønnerter.

IMG_7740Her er det Gærdesmuttens flotte Lubnan!
Hun har klaret at fodre sine trillinger meget flot. Et super får!
Lubnan er karakteristisk med sin brune krøllede pels og de fine små horn i panden. Han er jo i den ældste ende af lammeflokken – og fører sig lidt frem. Også så meget, at det minder mig om at flokken nok snart skal deles!
Men en virkelig skøn charmetrold, Lubnan!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *