Det første får er klippet

IMG_6620Nattekulden vil ikke rigtigt slippe sit tag, så derfor er jeg ikke rigtigt gået i gang med at klippe får. Men Kardemomme trængte til at blive klippet og ville så gerne, jeg trængte til at komme i gang – og så er det også lidt sjovt at kunne vise forskellen i størrelse på et klippet og uklippet får på lørdag, hvis der kommer nogen på besøg! Så Kardemomme “lod pelsen falde” for et par dage siden! IMG_6625Da jeg var færdig med alle de store flader og skulle til at finpudse, slukkede jeg maskinen og spændte knivene af, for at rengøre dem! Men da jeg var klar til at klippe videre og tændte klipperen igen, skete der bare ingenting! Det var træls!
IMG_6614Resten af Kardemomme blev klippet med køkkensaks, for jeg kunne altså ikke holde ud at have hende gående og se så halvfærdig ud! Lammene synes, det var skønt at ligge i ulden og snue. Den lugtede dejligt af mor. Og jeg fik mig kæmpet igennem de tykke lag af ud rundt langs hale, mave bagdel og andre bøvlede IMG_6618lokaliteter.
Klipperen kørte jeg afsted med ned til Primus, hvor jeg har købt den – og de var SÅ søde og fik den set efter og repareret med det samme! Det er god service – mange tak!

IMG_6624

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *