Uldne rumper

IMG_3273På denne årstid ser jeg hver dag på uldne rumper – på fårene!
Har de mon fået farve? Sagen er jo, at jeg har monteret en sele med farvestift på vædderen, så han – samtidig med, at han passer sit arbejde – afsætter en plet på de uldne rumper. Jeg holder øje og skriver ned, på hvilken dag, hvilket får har fået hvilken farveIMG_3272!
I de første 17 dage havde han en rød farvestift på, og det gav hurtigt farve på mange, da han – som tidligere beskrevet – er en effektiv herre. Efter 17 dage skiftede jeg til blå stift. Hvis fårene nu også får blå rumper, har han ikke ramt plet i første forsøg og må på den igen. Men kommer der ikke flere farver, kan IMG_3271jeg så nogenlunde regne med at den første parring giver resultat om ca. 147 dage. Der er kommet et par blå numser, men det jeg nu går og holder ekstra øje med er Pyt, for hun har endnu slet ingen farve fået. Og Pyt uden lam …….. Det er ikke en rar tanke! Men mon ikke også det kommer lige pludselig en dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *