Efterårsro

Efter en hektisk periode med fodringer flere steder og mange dyr at holde øje med, indfangning og slagtning, saltning af skind og nedfrysning af kød, har roen sænket sig over Bjerget og fårebesætningen. Fodermesteren har været på tiltrængt og pragtfuld efterårsferie og søde mennesker trådte til og hjalp med fodring og tilsyn. Tak, skal I have!IMG_3200 - Kopi

Vel hjemme igen er det dejligt at se flokken gå ude på marken foran huset.
Dette billede af alle damer i samlet flok, giver mig anledning til at præsenterer besætningen for vinteren 15/16: Jeg synes, fårene har stillet sig op i en venstrehånds-formation (dog uden lillefinger). Så det prøver jeg lige at skrive ud fra.
Pyt er tommeltotten, der stritter lidt ud mod højre. Pegefingeren består af lille Moët, Blishønen, Gro og Gærdesmutte. Langemand er bygget af Terne, Gauda, Oh Land, Spurv og Myse. I ringfingeren har vi Kardemomme, MØ, Blomst og Persille yderst. 14 får i alt.
Og om ikke så længe får de besøg – men det hører I nærmere om!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *