Festdag

IMG_2214Efter udmugningen – hvor det jo ikke rigtigt er mig, der knokler – bliver det min tur! Og jeg elsker det faktisk!
Jeg skal have højtrykspulet min stald!
Det er en lidt pudsig proces, der begynder med, at jeg er rimelig ren, mens stalden er temmelig fuld af l…!
Når processen er slut, kan man godt argumenterer for, at det omvendte er tilfældet! Alligevel elsker jeg det!
Jeg har “arvet” min ungdoms højtrykspuler, så det er efterhånden en gammel sag, men den er aldrig blevet brugt dagligt, og jeg har den i gang en eller to gange om året, den starter troligt og holder sig godt.
Jeg begynder i det ene hjørne og alt bliver spulet over. Netvinduer og lamper med blid stråle, men forværk og cementgulv får med fuld tryk!! Sikke det pynter.
Alle krybber, spande og kar bliver spulet til slut. De muntre sig med at sende det meste af vandet tilbage i hovedet på undertegnede, men fornøjelsen ved at vide, at det hele nu står rent og tørt ud i stalden, opvejer til fulde alt det skidt jeg skal have i hovedet! IMG_2210IMG_2218IMG_2215

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *