Fredag eftermiddag

IMG_8287En af mine “faste” læsere kom med en mild hentydning i dag. “Synes du ikke snart, at vi skal have lidt nyt fra fårene?”, spurgte hun lige så sødt. Og jo, der er virkelig gået for lang tid! Undskyldningerne hober sig op – det er mørkt, der sker ikke så meget osv. – men fakta er jo, at det ihvertfald bliver stadigt lysere og at der jo alligevel sker lidt her i januar/februar. Jeg beklager!!
IMG_8283Vi har det godt – fårene og jeg. Vi nyder det lidt mere kolde vejr med let frost i jorden og et drys sne i ny og næ.
Jeg, fordi jeg bare elsker vinter og sne med den klare kolde luft og fordi det er lettere at færdes rundt på matriklen, når ikke gummistøvlerne synker ned i mudder.
Fårene nyder det også! De kan også gå “tørskoede” rundt oven på jorden og med deres tykke pels kan de sagtens holde varmen. Faktisk var de ved at få pip i de dage, hvor det var fugtigt og næsten 10 grader varmt. De svedte og det kløede i pelsen. Havde jeg startet klipperen der, var der helt sikkert nogle, der var sprunget til – men det er altså for tidligt. Det kan jo sagtens nå at blive rigtigt koldt endnu.
At kulden giver lidt ekstra bøvl med at få porten lukket op om morgenen, frosne drikketrug og vandrør – det må vi så tage med. Fårene har en balje i stalden også og der kommer en spand varmt vand ned til det kolde hver morgen og så går det fint!
IMG_8289IMG_8291IMG_8292

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *