Fårene fodres

IMG_7352I august har fårenes ædetrug været i brug nede hos lammene.
Men nu er de heldigvis kommet retur, blevet vasket og tørret og hængt op i fårestalden.
Jeg har selv bygget dem af gamle gulvbrædder fra vores hus og de fungerer faktisk mægtigt godt. De er lige præcis så lange som de skal være, de er tunge, så de hænger godt og stabilt – og så er det sjovt selv at lave ting i træ, som jeg kan bruge i stalden, synes jeg.
Fårene nyder bestemt, at krybberne er kommet op – og nok endnu mere, at der også kommer noget i dem!
Gro har altid haft svært ved manérerne – hvis hun kunne, var hun hoppet lige igennem. Kardemomme, Enya og MØ står lidt mere tålmodigt og venter, men det er skønt, når krybberne er fulde og roen sænker sig!

IMG_7405IMG_7406IMG_7409

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *