Lammene har det godt igen

IMG_7314Ja, nu tør jeg næsten ikke skrive det, men ….. Lammene virker til at være kommet ovenpå igen. Efter ormekuren var der et par stykker, der fik mavepine og hele flokken gik lidt fra foderet! Og det regnede og regnede!
Nu har det været tørvejr et par dage og både lam og jeg ser mere IMG_7319lyst på det hele. Det er kommet liv og spræl og appetit tilbage i flokken. Det er altså dejligt! De kommer glade løbende, når jeg kommer med foder morgen og aften og kaster sig nu ivrigt over foderet. Kornet er blevet suppleret med lidt fårepiller – og det kan de godt li!
IMG_7283IMG_7328Det ser så flot ud, når de står der på en lang række -skulder ved skulder – med alle deres flotte uldne rygge.
Det er Lily, der lige kigger op på billedet her længst til venstre. Hun er ret sky, så hun holder meget øje med, hvor jeg er og hvad jeg laver!
Resten af striben gumler bare løs!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *