Whao – sikke mange views

I går aftes lagde jeg en lille reklame for Får på Bjerget, Uldgarn fra Bjerget og min lille blog her ind på “Natur- og designgarner” på Facebook. Hold da op! Det er da helt overvældende!
Mit almindelige “læser-antal” synes jeg egentlig er helt pænt og ganske tilfredsstillende – men det syner jo af absolut ingenting i sammenligning med dagens kioskbasker 😉

foto (14)Jeg har simpelthen fået så mange søde beskeder, så jeg er helt glad i maven. Og sikke en masse mennesker, der har slået et slag forbi min lille blog!
Inden jeg lagde noget på Facebook har jeg endda lige – ganske uopfordret – fået den sødeste mail fra en kvinde i Sønderjylland, der skriver, at hun har stor fornøjelse af at følge min blog! Tusind tak for den! Jeg nyder at “finde” mine små historier og skrive dem – men sådan en dag som i dag er bestemt meget motiverende og gør det endnu sjovere!
Jeg er altså en heldig loppe 🙂  God weekend til alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *