Lammeskind

IMG_5113I vinter fortalte jeg om, at jeg har sendt lammeskind til garvning (se her). Nu har jeg været på Fyn og hente dem hjem igen. Syv flotte lammeskind i forskellige størrelser og farver ligger nu rundt i stuen og pynter. De er lækre og bløde – og gode at sove til middag på!

Ja, sådan skrev jeg i begyndelsen af juli og jeg ville have lagt billedet her på bloggen  – også for at få dem solgt!
Men jeg udsatte det, fordi jeg tænkte, at der såmænd ikke var mange, der ville læse fåreblog eller købe lammeskind midt i sommervarmen.
Men nu, hvor sommervarmen har dæmpet sig, har jeg slet ikke flere skind tilbage. “Lammeskind fra Bjerget” var en succes – så det må jeg vist efter igen en anden gang!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *